workshops

Vegan kookworkshops in Nijmegen én online 

Online vegan kookworkshops

Wil je heerlijke en snelle vegan gerechten leren koken, die je thuis met gemak op tafel kan zetten? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Mijn online vegan kookworkshops kan je thuis vanuit je eigen keuken volgen! Het boodschappenlijstje krijg je enkele dagen van tevoren al opgestuurd zodat je alles relaxed kan plannen.

Naast vragen over de recepten of de ingrediënten, kun je tijdens de workshop ook vragen stellen over lekker vegan koken, dagelijkse voeding en het samenstellen van een verantwoorde maaltijd.

Er zullen regelmatig glutenvrije én fodmap-arme gerechten voorbij komen, dus zelfs als je gebonden bent aan één van deze diëten kun je meedoen!

De kosten van een online workshops zijn €15,50 (normaal tarief). Voor mensen met inkomen volgens het sociaal minium of lager heb ik een aangepast minima-tarief van €12,50. Twee personen in één keuken kunnen deelnemen via het 2-persoons tarief (1,5 keer de prijs).

Live vegan kookworkshops in Nijmegen-Lent

Mijn live kookworkshops geef ik in de grote keuken van het buurtcentrum van ecowijk Eikpunt (in Lent, Nijmegen-Noord). Ik werk met groepjes van maximaal 6 deelnemers. Je werkt dan alleen of in tweetallen aan een aantal recepten. Elke workshop heeft een thema of kookstijl die ik van tevoren bepaal en waar je dus voor kan kiezen bij je aanmelding.

Bij de start van de workshop geef ik de deelnemers een receptenbundel van die specifieke workshop en we verdelen dan onder de deelnemers wie welke gerechten gaat maken. Als alle gerechten klaar zijn, eten we samen en proeven we ook de gerechten van de anderen. Je krijgt na afloop de hele receptenbundel toegestuurd. De meeste live kookworkshops kosten €65 of €70 per persoon en duren van 15.30 tot 20.30/21.00u.

Data en thema’s:

  • Door een voetblessure moet ik momenteel helaas focussen op mijn cateringwerkzaamheden en heb ik nog geen nieuwe data in kunnen plannen voor het najaarsseizoen 2021. Hopelijk volgen die snel!
  • Speciaal voor mijn workshops heb ik een aparte nieuwsbrief, je kunt je hiervoor aanmelden via deze link. Je ontvangt dan bericht zodra er nieuwe data en nieuwe recepten/thema’s bekend zijn waar je je voor aan kan melden.

Kadobon

Een workshop kado doen? Dat kan ook! Ik stuur kadobonnen zelfs per post op als je wilt. Je bestelt ze voor de online workshops gemakkelijk via mijn webshop. Voor de live workshops kun je een kadobon bestellen (voor een bedrag naar keuze) door een e-mail te sturen naar anneke@lovinglywholesome.nl

Aanmelden voor een online Workshop
seitan_rondje
kookworkshop_anneke_rondje

Reacties op eerdere workshops

“Enorm bedankt: de ‘tempeh-drempel’ heb je nu bij mij weggenomen!”

“De smaaksensatie krokant vanbuiten/zacht vanbinnen vind ik heerlijk!”

“Heerlijk! Mijn man zit nu op de bank met een broodje “roerei”!”

“Dank je wel Anneke!! Wat doe je dit toch perfect!”

“Erg leuk weer om te doen! Tot een volgende keer ;-)”

“Ik zag er een beetje tegenop: online, kan ik ‘t tempo bijhouden en gaat ‘t allemaal lukken? Maar ik heb ervan genoten en ik was zelf over de resultaten erg tevreden. En, niet onbelangrijk: mijn man vond ‘t heel lekker en de buurtjes ook!”

“Het was heel fijn: heel helder, goed gestructureerd, netjes binnen de tijd. Handig ook dat we jou in je verhaal niet storen, en de vragen via de chat kunnen stellen, en dat je een ‘hulpje’ hebt om die voor te lezen op het goede moment.”

samen koken met familie, vrienden of collega’s (online)

Iets leuks doen tijdens deze corona lockdown? Boek een privé online kookworkshop bij mij! We kunnen focussen op gezond koken, luxe dineren of samen een taart bakken. Het kan allemaal!

Een maximum aantal is er niet en afstand houden hoeven we ook niet op te letten. Relaxed! Ik zorg in overleg met jullie voor een menu waarover jullie enthousiast zijn en we prikken samen een gepast moment. Dat kan in principe op elk moment van de week, overdag én ‘s avonds. Jij en je mede deelnemers ontvangen ruim van tevoren een boodschappenlijstje en doen jullie eigen inkopen.

Tijdens de workshop vertel ik over vega(n) koken, interessante ingrediënten en doe ik de gerechten voor. Thuis kook je gezellig mee, is er ruimte voor een praatje of een vraag tussendoor, en doe je nieuwe kookinspiratie op. Aan het einde kunnen jullie, terwijl de call aan blijft staan, gezellig met elkaar eten!

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.

online-kookworkshop-1-rondje-900x900
mangotaart_rondje

Kookworkshop vegan gebak (online)

In deze workshops, die op zaterdagochtend plaatsvinden, bakken we wat lekkers voor het weekend! Het boodschappenlijstje krijg je van mij ruim van tevoren opgestuurd.

Tijdens de workshop doe ik alles voor en doe jij thuis mee, terwijl je je mobieltje of laptop in de keuken hebt staan. Je kunt mij al je vragen stellen.

Ik zal ook regelmatig een glutenvrij recept aanbieden, of een gebak met weinig of geen geraffineerde suikers.

Kosten €15,50. Je kunt je spoedig aanmelden voor deze workshops. Speciaal voor mijn workshops heb ik een aparte nieuwsbrief, je kunt je hiervoor aanmelden via deze link. Je ontvang dan een bericht zodra de inschrijving geopend is.