workshops

Biologische, vegetarische en veganistische kookworkshops in Nijmegen

Alledaagse vegan gerechten 

Wil je heerlijke en snelle vegan gerechten leren koken, die je thuis met gemak op tafel kan zetten? Dan is dit de workshop voor jou! Op een unieke locatie, de ecologische woongemeenschap Eikpunt net ten noorden van Nijmegen, ontvang ik je voor een kleinschalige workshop met maximaal 6 deelnemers.

Je gaat zelf aan de slag met mijn recepten maar er is ook gelegenheid om vragen te stellen over vegan koken, dagelijkse voeding en het samenstellen van een verantwoorde maaltijd. De gerechten gaan we natuurlijk vervolgens samen proeven. Je krijgt aan het einde van de avond alle recepten mee naar huis.

zondag 29 maart, 16-21u in Lent (Duitslandstraat 4b). Kosten €70,00 (inclusief ingrediënten, recepten en drankjes). Update 26-2: uitverkocht! Mail anneke@lovinglywholesome.nl voor een plaatsje op de wachtlijst (soms meldt iemand zich nog af) of de interesselijst voor de volgende editie.

zweedse-balletjes-rondje-900x900
fodmaphoog

Tofu & tempeh lekker klaarmaken 🙂

Geniet jij in een restaurant, of bij een van mijn afhaalmaaltijden altijd van de tofu & tempeh gerechten, maar bak je er in je eigen keuken niets van? Ben je er van overtuigd dat je een masterchef moet zijn om tofu of tempeh lékker klaar te maken? Dan is deze workshop voor jou!

Serieus, het enige dat je mee hoeft te nemen is inzet en focus, dan bak jij aan het einde van de avond de allerlekkerste tofu en tempeh, waar al je vega(n) vrienden jaloers op zijn! En hebben we nog veel lol gemaakt ook 🙂

zondag 15 maart, 17-21u in Lent (Duitslandstraat 4b). Kosten €65,00 (inclusief ingrediënten, recepten en drankjes). Update 8-3: uitverkocht! Mail anneke@lovinglywholesome.nl voor een plaatsje op de wachtlijst (soms meldt iemand zich nog af) of voor de interesselijst voor de volgende editie.

samen koken met kinderen & kinderfeestjes

Kinderen en nieuwe smaken, gaat dat wel samen? Natuurlijk wel!

Samen koken met kinderen is anders dan met volwassenen alleen. Geen probleem, we maken er gewoon een feestje van 🙂 Met kinderen vanaf 11 jaar doe ik dit ook voor een verjaardagsfeestje. Ik help de de jarige en zijn/haar vrienden of vriendinnen een echt diner te koken: voorgerecht, hoofdgerecht + toetje te maken. Ze dienen dit vervolgens op voor een gezelschap van bijvoorbeeld de ouders, broer(s) en zus(sen) van de jarige. Samen zorgen we ook dat de tafel prachtig gedekt is, maken we zelf de menukaartjes en versieren we een krijtbord bij de ingang, want dan wordt het net als in een echt restaurant. En de gerechten kiezen we natuurlijk ook samen, zodat het (op)eten ook een feestje is!

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.

toetjehoog
Vers van 't land

samen koken met familie, vrienden of collega’s

Ben jij enthousiast vegetariër of veganist maar vinden je familieleden, vrienden of collega’s het nog wat gek? Breng ze mee naar een privé workshop bij mij! Een gezellig avondje samen met elkaar in de keuken staan, heerlijke smaken proeven en nieuwe kooktips opdoen. Deze workshops kunnen tot max. 12 personen.

Ook voor een uniek bedrijfsuitje of anders-dan-anders vrijgezellenfeestje écht een aanrader.

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.