workshops

Biologische, vegetarische en veganistische kookworkshops in Nijmegen

Bio & Vegan seizoensgerechten

Wil je heerlijke en originele vegan gerechten leren koken met verse biologische groentes en kruiden van het seizoen? Dan is dit de workshop voor jou! Op een unieke locatie, de ecologische woongemeenschap Eikpunt net ten noorden van Nijmegen, ontvang ik je voor een bijzondere, kleinschalige workshop van maximaal 6 deelnemers.

Je gaat zelf aan de slag met toegankelijke maar creatieve en originele recepten om met biologische seizoensgroenten en wat aanvullende producten een heerlijk diner samen te stellen. We maken gebruik van verschillende kooktechnieken om een brede variatie aan vegan hartige smaken te creeëren. De gerechten gaan we natuurlijk samen verorberen in een sfeervolle setting: de gezellige kleurrijke huiskamer van de wijk.

zondag 15 december van 16.00 tot 21.30/22.00u in Lent (Duitslandstraat 4b). Kosten €70,00 (inclusief ingrediënten, recepten en enkele drankjes). Vragen/aanmelden: anneke@lovinglywholesome.nl (NB: je plek is pas gereserveerd nadat je het deelnamegeld hebt overgemaakt).

rondje-herfst-workshop-bewerkt
fodmaphoog

Tofu & tempeh lekker klaarmaken 🙂

Geniet jij in een restaurant, of bij mijn huiskamermaaltijd altijd van de tofu & tempeh gerechten, maar bak je er in je eigen keuken niets van? Ben je er van overtuigd dat je een masterchef moet zijn om tofu of tempeh lékker klaar te maken? Dan is deze workshop voor jou!

Serieus, het enige dat je mee hoeft te nemen is inzet en focus, dan bak jij aan het einde van de avond de allerlekkerste (gerookte) tofu en tempeh, waar al je vega(n) vrienden jaloers op zijn! En hebben we nog veel lol gemaakt ook 🙂

Nieuwe datum volgt. Locatie: Lent. Kosten €37.- inclusief maaltijd en twee drankjes. Inschrijfformulier volgt spoedig. Als je alvast wilt aanmelden, mail dan naar info@lovinglywholesome.nl

samen koken met kinderen & kinderfeestjes

Kinderen en nieuwe smaken, gaat dat wel samen? Natuurlijk wel!

Samen koken met kinderen is anders dan met volwassenen alleen. Geen probleem, we maken er gewoon een feestje van 🙂 Met kinderen vanaf 11 jaar doe ik dit ook voor een verjaardagsfeestje. Ik help de de jarige en zijn/haar vrienden of vriendinnen een echt diner te koken: voorgerecht, hoofdgerecht + toetje te maken. Ze dienen dit vervolgens op voor een gezelschap van bijvoorbeeld de ouders, broer(s) en zus(sen) van de jarige. Samen zorgen we ook dat de tafel prachtig gedekt is, maken we zelf de menukaartjes en versieren we een krijtbord bij de ingang, want dan wordt het net als in een echt restaurant. En de gerechten kiezen we natuurlijk ook samen, zodat het (op)eten ook een feestje is!

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.

toetjehoog
Vers van 't land

samen koken met familie, vrienden of collega’s

Ben jij enthousiast vegetariër of veganist maar vinden je familieleden, vrienden of collega’s het nog wat gek? Breng ze mee naar een privé workshop bij mij! Een gezellig avondje samen met elkaar in de keuken staan, heerlijke smaken proeven en nieuwe kooktips opdoen.

Ook voor een uniek bedrijfsuitje of anders-dan-anders vrijgezellenfeestje écht een aanrader.

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.