workshops

Biologische, vegetarische en veganistische kookworkshops in Nijmegen

Workshop Mindful Eten 

Ben jij op een dag veel bezig met eten? Probeer je al langer gezonder te eten maar lukt het je telkens maar niet om het vol te houden? Heb je een ideaal plaatje in je hoofd hoe je lichaam eruit moet zien en alleen dan pas is het goed? En probeer je dat voor elkaar te krijgen door gezond te eten en/of te sporten. Waarna je dan ineens weer een snoepbui hebt, en je meeega schuldig voelt?

Bij de workshop Mindful Eten leer je aandachtig eten, zodat jij meer controle krijgt over je eetgedrag, écht kan genieten en milder kan worden naar je lichaam. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar je eigen patronen, waarna je zelf ontdekt wat voor jou beter werkt. Je krijgt praktische tips en handvaten om dit na de workshop thuis toe te passen.

vrijdag 18 januari van 18.15-21.30 uur in Lent. Kosten €37.- inclusief maaltijd en lekkere drankjes. Deze workshop organiseer ik samen met Karlijn Jacobs, mindfulness en zelfcompassie trainster. Klik hier voor aanmelden.  

rondje-placemat-mindful-eten-450x450-def
fodmaphoog

Tofu & tempeh lekker klaarmaken 🙂

Geniet jij in een restaurant, of bij mijn huiskamermaaltijd altijd van de tofu & tempeh gerechten, maar bak je er in je eigen keuken niets van? Ben je er van overtuigd dat je een masterchef moet zijn om tofu of tempeh lékker klaar te maken? Dan is deze workshop voor jou!

Serieus, het enige dat je mee hoeft te nemen is inzet en focus, dan bak jij aan het einde van de avond de allerlekkerste (gerookte) tofu en tempeh, waar al je vega(n) vrienden jaloers op zijn! En hebben we nog veel lol gemaakt ook 🙂

Nieuwe datum volgt. Locatie: Lent. Kosten €37.- inclusief maaltijd en twee drankjes. Inschrijfformulier volgt spoedig. Als je alvast wilt aanmelden, mail dan naar info@lovinglywholesome.nl

samen koken met kinderen & kinderfeestjes

Kinderen en nieuwe smaken, gaat dat wel samen? Natuurlijk wel!

Samen koken met kinderen is anders dan met volwassenen alleen. Geen probleem, we maken er gewoon een feestje van 🙂 Met kinderen vanaf 11 jaar doe ik dit ook voor een verjaardagsfeestje. Ik help de de jarige en zijn/haar vrienden of vriendinnen een echt diner te koken: voorgerecht, hoofdgerecht + toetje te maken. Ze dienen dit vervolgens op voor een gezelschap van bijvoorbeeld de ouders, broer(s) en zus(sen) van de jarige. Samen zorgen we ook dat de tafel prachtig gedekt is, maken we zelf de menukaartjes en versieren we een krijtbord bij de ingang, want dan wordt het net als in een echt restaurant. En de gerechten kiezen we natuurlijk ook samen, zodat het (op)eten ook een feestje is!

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.

toetjehoog
Vers van 't land

samen koken met familie, vrienden of collega’s

Ben jij enthousiast vegetariër of veganist maar vinden je familieleden, vrienden of collega’s het nog wat gek? Breng ze mee naar een privé workshop bij mij! Een gezellig avondje samen met elkaar in de keuken staan, heerlijke smaken proeven en nieuwe kooktips opdoen.

Ook voor een uniek bedrijfsuitje of anders-dan-anders vrijgezellenfeestje écht een aanrader.

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.