workshops

Vegan kookworkshops in Nijmegen én online 

Online vegan kookworkshops

Wil je heerlijke en snelle vegan gerechten leren koken, die je thuis met gemak op tafel kan zetten? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik bied elke maand twee online vegan kookworkshops aan, die je thuis vanuit je eigen keuken kunt volgen! Het boodschappenlijstje krijg je van mij enkele dagen van tevoren al opgestuurd zodat je alles relaxed kan plannen.

Naast vragen stellen over de recepten of de ingrediënten, kun je tijdens de workshop ook vragen stellen over lekker vegan koken, dagelijkse voeding en het samenstellen van een verantwoorde maaltijd.

Er zullen ook regelmatig glutenvrije én fodmap-arme gerechten voorbij komen, dus zelfs als je gebonden bent aan één van deze diëten kun je meedoen!

Data en thema’s:
~ zo 31 jan 16.30u-18.00u: tofu basisrecept, tempeh basisrecept & “roerei” van tofu (glutenvrij)

Kosten €15,50 (normaal tarief). Voor mensen met inkomen volgens het sociaal minium of lager heb ik een aangepast minima-tarief van €12,50. Twee personen in één keuken kunnen deelnemen via het 2-persoons tarief (1,5 keer de prijs).

Speciaal voor mijn workshops heb ik een aparte nieuwsbrief, je kunt je hiervoor aanmelden via deze link. Je ontvangt dan bericht zodra er nieuwe data en nieuwe recepten/thema’s online staan.

Een workshop kado doen? Dat kan ook! Ik stuur kadobonnen zelfs per post op als je wilt. Je bestelt ze via mijn webshop.

Aanmelden voor een online Workshop
online-kookworkshop-1-rondje-900x900
fodmaphoog

Tofu & tempeh lekker klaarmaken (online) 

Geniet jij in een restaurant, of bij een van mijn afhaalmaaltijden altijd van de tofu & tempeh gerechten, maar bak je er in je eigen keuken niets van? Ben je er van overtuigd dat je een masterchef moet zijn om tofu of tempeh lékker klaar te maken? Dan is deze workshop voor jou, want ik kan je dat gewoon leren!

Deze workshop duurt wat langer dan de andere workshops (2 tot 2,5u) omdat we verschillende recepten gaan uitproberen. Je ontvangt ook een PDF met een selectie van mijn tofu en tempeh toprecepten.

Kosten €27,50 (inclusief receptenboekje). Je kunt je spoedig aanmelden voor deze workshop. Speciaal voor mijn kookworkshops heb ik een aparte nieuwsbrief, je kunt je hiervoor aanmelden via deze link. Je ontvangt dan bericht zodra de inschrijving geopend is.

samen koken met familie, vrienden of collega’s (online)

Iets leuks doen tijdens deze corona lockdown? Boek een privé online kookworkshop bij mij! We kunnen focussen op gezond koken, luxe dineren of samen een taart bakken. Het kan allemaal!

Een maximum aantal is er niet en afstand houden hoeven we ook niet op te letten. Relaxed! Ik zorg in overleg met jullie voor een menu waarover jullie enthousiast zijn en we prikken samen een gepast moment. Dat kan in principe op elk moment van de week, overdag én ’s avonds. Jij en je mede deelnemers ontvangen ruim van tevoren een boodschappenlijstje en doen jullie eigen inkopen.

Tijdens de workshop vertel ik over vega(n) koken, interessante ingrediënten en doe ik de gerechten voor. Thuis kook je gezellig mee, is er ruimte voor een praatje of een vraag tussendoor, en doe je nieuwe kookinspiratie op. Aan het einde kunnen jullie, terwijl de call aan blijft staan, gezellig met elkaar eten!

Data en kosten in overleg. Je kunt me bellen op +31 6 38 06 20 09 of vul het contactformulier in.

online-kookworkshop-2-rondje-900x900
mangotaart_rondje

Kookworkshop vegan gebak (online)

In deze workshops, die op zaterdagochtend plaatsvinden, bakken we wat lekkers voor het weekend! Het boodschappenlijstje krijg je van mij ruim van tevoren opgestuurd.

Tijdens de workshop doe ik alles voor en doe jij thuis mee, terwijl je je mobieltje of laptop in de keuken hebt staan. Je kunt mij al je vragen stellen.

Ik zal ook regelmatig een glutenvrij recept aanbieden, of een gebak met weinig of geen geraffineerde suikers.

Kosten €15,50. Je kunt je spoedig aanmelden voor deze workshops. Speciaal voor mijn workshops heb ik een aparte nieuwsbrief, je kunt je hiervoor aanmelden via deze link. Je ontvang dan een bericht zodra de inschrijving geopend is.