workshops

Vegan kookworkshops in Nijmegen en online 

Vegan kookworkshops

Vanaf februari 2022 is Lovingly Wholesome in haar oude vorm opgehouden te bestaan. De catering en de afhaalmaaltijden zijn definitief gestopt.

Maar… mogelijk krijgen de kookworkshops wel binnenkort nog een doorstart! Hierover lees je vast wat meer op deze pagina.

Blijf updates ontvangen

Abonneer je vooral op mijn speciale kookworkshop-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en data.

Het gaat dan zowel om online kookworkshops via Zoom, als “live” kookworkshops in Nijmegen.

Updates over workshops ontvangen
online-kookworkshop-1-rondje-900x900
kookworkshop_anneke_rondje

Online en live workshops

Online vegan kookworkshops
Aan de online kookworkshops kun je thuis vanuit je eigen keuken meedoen, via je mobieltje of laptop. Het boodschappenlijstje krijg je ruim van tevoren toegestuurd. Tijdens de workshop vertel ik je hoe het recept gaat, leg ik kooktechnieken uit en doe ik alles voor via 2 camera’s. Jij kookt thuis mee en kunt tussendoor al je vragen stellen.

Ook licht ik achtergrondinformatie bij het recept toe en deel ik bijzonderheden over sommige ingrediënten en over vegan koken in het algemeen. Online kookworkshops duren meestal van 16.30-18.00u en vinden plaats op zaterdag of zondag. De kosten liggen rond de €15 per persoon.

Live vegan kookworkshops 
Mijn live kookworkshops vinden plaats in groepjes van maximaal 6 deelnemers in de grote keuken van ecowoongemeenschap Eikpunt in Nijmegen-Lent. Elke workshop heeft een eigen thema. Je krijgt aan het begin van de workshop een receptenbundel behorende bij dat thema, waar je vervolgens een paar recepten uit kiest waar je mee aan de slag gaat. Meestal werken we in tweetallen.

Aan het einde van de workshop proeven we gezellig tijdens een etentje alle gerechten. Je krijgt de hele receptenbundel mee naar huis. Live kookworkshops duren meestal van 15.30-20.00u en vinden plaats op zaterdag of zondag. De kosten liggen rond de €65 per persoon.

Reacties op eerdere workshops

“Enorm bedankt: de ‘tempeh-drempel’ heb je nu bij mij weggenomen!”

“De smaaksensatie krokant vanbuiten/zacht vanbinnen vind ik heerlijk!”

“Heerlijk! Mijn man zit nu op de bank met een broodje “roerei”!”

“Dank je wel Anneke!! Wat doe je dit toch perfect!”

“Erg leuk weer om te doen! Tot een volgende keer ;-)”

“Ik zag er een beetje tegenop: online, kan ik ‘t tempo bijhouden en gaat ‘t allemaal lukken? Maar ik heb ervan genoten en ik was zelf over de resultaten erg tevreden. En, niet onbelangrijk: mijn man vond ‘t heel lekker en de buurtjes ook!”

“Het was heel fijn: heel helder, goed gestructureerd, netjes binnen de tijd. Handig ook dat we jou in je verhaal niet storen, en de vragen via de chat kunnen stellen, en dat je een ‘hulpje’ hebt om die voor te lezen op het goede moment.”

kookworkshop-jackfruit-rondje-900x900 (1)