Huiskamerrestaurant: 19 februari

Super leuk dat je mee wilt komen eten! 🙂

Het menu is: Thaise soep (niet pittig) – Thom Kha Kai 

Ruiken jullie ook af en toe al lente in de lucht? Maar vaak is het nog bitter koud. Zeker ’s avonds. Daarom zet ik dinsdagavond weer een heerlijk verwarmende maaltijdsoep op het menu.

De soep is op basis van een fris-kruidige bouillon van o.a. citroengras, limoenblad en gember.

NB: de bouillon is niet pittig – de pit mag je er zelf optioneel toevoegen dmv hete saus, als je daarvan houdt.

In de soep gaan diverse groenten, waaronder wortel en champignon. Daarbij komen dan tofublokjes. Lekker krokant gebakken, die vervolgens de bouillon goed opnemen. Met de noedels maakt dit een complete maaltijd (ook glutenvrij te bestellen). Het is dus echt een maaltijdsoep. 

NB: ook de koriander die je op het plaatje ziet is optioneel (mocht je daar niet van houden).

Dieetinformatie:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– bijna 100% glutenvrij (keuken is niet coeliakie-proof, maar op verzoek kan ik wel rijstnoedels voor je maken, zet dat dan bij ‘opmerkingen’ op je bestelformulier).

Voor uitleg over mijn idee achter de twee verschillende prijsstellingen klik hier. Concreet: ik ga uit van de bijstandsnorm als richtlijn voor minimuminkomen, dat wil zeggen €975 voor een 1 persoons- en €1390 voor een 2 persoonshuishouden. Binnenkort introduceer ik ook de mogelijkheid om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs voor het minimum tarief niet zou kunnen deelnemen (en dat je die ook kan bestellen om te ontvangen). Daarover gauw meer! 

Wil je bestellen, maar komt het onhandig uit om nu alvast online te betalen, selecteer dan ‘Betaal achteraf’ en betaal bij de huiskamermaaltijd met cash of PIN.

NB: een reeds geplaatste reservering/bestelling kan uitsluitend vóór 12u op de dag ervóór worden geannuleerd of gewijzigd. 

3.509.50

Verder lezen8.50

Uitverkocht

Verder lezen7.00

Uitverkocht

Verder lezen9.50

Uitverkocht

Verder lezen8.00

Uitverkocht

Verder lezen4.25

Uitverkocht

Verder lezen3.50

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data winter 2019: di 19 februari, di 5 maart, di 19 maart, di 2 april en di 16 april. Abonneer je voor meer data en menu’s vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.