Huiskamerrestaurant: 19 maart

Super leuk dat je mee wilt komen eten! 🙂

Het menu is: Kikkererwtenstoofpotje, polenta, rijst en groentes

Ik maak (met veel liefde en aandacht) deze keer een stoofpotje van tomaat, paprika en kikkererwten. Met een bijzondere kruidenpasta met o.a. tamarinde (een licht zoet/zuur tropisch fruit dat veel gebruikt wordt in de Indiase en Indonesische keuken).

Erbij serveer ik een combinatie van ovengebakken polenta (een plaatkoek van polenta, Italiaanse “maispap”), ook lekker op smaak gebracht, langgekookte zilvervliesrijst met tuinkruiden en een groentenmix van wortel en broccoli.

Dieetinformatie:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– sojavrij
– glutenvrij

Voor kids extra optie om broccoli-courgette soep te bestellen. Geef dat dan aan op het bestelformulier bij ‘opmerkingen’.

Voor uitleg over mijn idee achter de twee verschillende prijsstellingen klik hier. Concreet: ik ga uit van de bijstandsnorm als richtlijn voor minimuminkomen, dat wil zeggen €975 voor een 1 persoons- en €1390 voor een 2 persoonshuishouden.

NIEUW: vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs het minimumtarief niet kan betalen. Ga om zo’n portie aan te kopen naar ‘Pay It Forward’ in de winkel.

Zo’n gratis portie claimen kan hieronder (als ze beschikbaar zijn verschijnt de optie hieronder / als ze op zijn verdwijnt die optie). 

Tot slot: wil je bestellen, maar komt het onhandig uit om nu alvast online te betalen, selecteer dan ‘Betaal achteraf’ en betaal bij de huiskamermaaltijd met cash of PIN.

NB: een reeds geplaatste reservering/bestelling kan uitsluitend vóór 12u op de dag ervóór worden geannuleerd of gewijzigd. 

0.009.50

Verder lezen8.50

Uitverkocht

Verder lezen7.00

Uitverkocht

Verder lezen9.50

Uitverkocht

Verder lezen8.00

Uitverkocht

Verder lezen4.25

Uitverkocht

Verder lezen3.50

Uitverkocht

Verder lezen0.00

Uitverkocht

Verder lezen0.00

Uitverkocht

Verder lezen0.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data winter/lente 2019: di 2 april, di 16 april en di 30 april. Abonneer je voor meer data en menu’s vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.