Huiskamerrestaurant: 15 okt vervalt

Super leuk dat je mee wilt komen eten! 🙂

Aanstaande dinsdag 17 september kook ik

Pompoenstoof met veel groentes, kikkererwten en pinda 

Vanwege altijd groot succes dit jaar voor het 3e najaar op rij (jawel jawel, we beginnen per deze maand aan het 3e jaar huiskamermaaltijden!) mijn bijzondere pompoenstoof.

Een lekker verwarmend en rijk gekruid gerecht met o.a. huisgemaakte currypasta, kokosmelk, knolselderij, prei, kikkererwten en pinda. En natuurlijk pompoen 😉

Verrassend en héél smaakrijk! Als bijgerecht biologische zilvervliesrijst en optionele koriander.

Dieetinformatie: niet pittig, 100% vegan (dus ook lactosevrij) en bevat geen soja of tarwe/gluten. Helaas is de keuken niet sporenvrij dus ik kan niet koken voor colieakiepatiënten. Als je liever zonder pinda eet, is dat mogelijk, maar vermeld dit dan wel op je bestelformulier. Andere dieetwensen kan ik helaas deze keer niet verwerken.

Praktische bestelinformatie:

Wil je bestellen, maar komt het onhandig uit om nu alvast online te betalen, selecteer dan ‘Betaal achteraf’ en betaal bij de huiskamermaaltijd met cash of pin.

Informatie over de prijzen: 

Voor uitleg over mijn idee achter de twee verschillende prijsstellingen klik hier. Concreet: ik ga uit van de bijstandsnorm als richtlijn voor minimuminkomen, dat wil zeggen €975 voor een 1 persoons- en €1390 voor een 2 persoonshuishouden. Als je óók de minima-prijs van 7/3,50 euro niet kunt betalen, kun je ook aanspraak maken op een gratis portie die door iemand anders is gedoneerd. Deze actie heet “Pay It Forward. Je leest er meer over als je hier klikt.

Voor een inclusieve huiskamertafel: 

NIEUW: vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs het minimumtarief niet kan betalen. Om zo’n portie aan te kopen voor iemand anders, klik hier dan door naar mijn Pay It Forward donatiepagina.

DUS de optie HIERONDER is ALLEEN als je een gratis portie wilt bestellen voor jezelf (ik bied deze gratis porties aan met het goede vertrouwen dat als je wél het reguliere of minima tarief kan betalen, je dit ook gewoon doet).

NB: een reeds geplaatste reservering/bestelling kan uitsluitend vóór 12u op de dag ervóór worden geannuleerd of gewijzigd. 

0.009.50

Meer informatie8.50

Uitverkocht

Meer informatie7.00

Uitverkocht

Meer informatie9.50

Uitverkocht

Meer informatie8.00

Uitverkocht

Meer informatie4.25

Uitverkocht

Meer informatie3.50

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data najaar 2019: di 29 okt (di 15 okt vervalt) / di 12 nov / di 26 nov / di 10 dec. Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.