Afhaaleditie: 20 feb

Het menu van donderdag 20 februari

Deze avond kun je een Britse “Shepherd’s Pie” afhalen. Een verwarmend ovenschotel in laagjes met een hartige jus, plantaardig gehakt met o.a. kastanjechampignons en bovenop een romige puree van aardappel en bloemkool die in de oven een knapperig korstje krijgt. Daaronder een mix van paprika en verschillende wintergroentes.

Dieetinformatie:
vegan (dus lactosevrij) en grotendeels tarwevrii, alleen de jus bevat een heel klein beetje tarwemeel. Als dit een probleem voor je is, vermeld dat dan even op het bestelformulier bij ‘extra notities’, dan maak ik een aparte portie voor je met aangepaste jus. Dit menu bevat soja (gehakt).

Praktische bestelinformatie:
Wil je bestellen, maar komt het onhandig uit om nu alvast online te betalen? Selecteer dan ‘Betaal achteraf’ en betaal bij de huiskamermaaltijd met cash of pin.

Informatie over de prijzen: 
Voor uitleg over mijn idee achter de twee verschillende prijsstellingen klik hier. Concreet: ik ga uit van de bijstandsnorm als richtlijn voor minimuminkomen. Als je óók de minima-prijs van 7/3,50 euro niet kunt betalen, kun je ook aanspraak maken op een gratis portie die door iemand anders is gedoneerd. Deze actie heet “Pay It Forward. Je leest er meer over als je hier klikt.

Voor een inclusieve huiskamertafel:
NIEUW: vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs het minimumtarief niet kan betalen. Om zo’n portie aan te kopen voor iemand anders, klik hier dan door naar mijn Pay It Forward donatiepagina.

NB: een reeds geplaatste reservering/bestelling kan uitsluitend vóór 12u op de maandag ervóór worden geannuleerd of gewijzigd. 

0.009.50

Meer informatie8.50

Uitverkocht

Meer informatie7.00

Uitverkocht

Meer informatie9.50

Uitverkocht

Meer informatie8.00

Uitverkocht

Meer informatie4.25

Uitverkocht

Meer informatie3.50

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data winter 2020: do 20 feb / di 25 feb / di 10 mrt / di 24 mrt / di 7 apr / do 23 apr. Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.