Afhaalmaaltijd: Cadeaubon

Super leuk dat je iemand wil gaan verrassen om mee te komen eten bij het Lovingly Wholesome huiskamerrestaurant! 🙂

Je ontvangt deze feestelijke cadeaubon per post.

Zie beschrijving voor meer informatie!

NB: de cadeaubon is te gebruiken voor 1 maaltijd, de ontvanger moet tz.t. wel aanmelden via de webshop. NB: je kan een cadeaubon alleen met iDEAL betalen! 

11.00

Beschrijving

Met deze cadeaubon kun je tegen je vriendin/vriend/buurvrouw/oom/tante/oma/nicht/collega zeggen: “Tadaa! Ga jij maar eens een lekkere maaltijd afhalen bij Anneke van Lovingly Wholesome, want zij kookt zó lekker, en ook nog eens helemaal plantaardig dus verantwoord en duurzaam enzo…” 😉

Omdat het naar mijn mening bij het geven van een kado wel zo leuk is als je ook echt fysiek iets kan overhandigen, kun je bij mij een (op duurzaam papier gedrukte) kadobon kopen die ik dan vervolgens per post naar jou of de gelukkige ontvanger opstuur. Daarom zijn de kosten ook net iets hoger dan een gewone maaltijd (10 euro ipv 8,50). Met de unieke code die op de bon staat, kan de ontvanger zichzelf vervolgens inschrijven voor één van de afhaalmaaltijden naar keuze.

De bon geldt voor 1 hoofdgerecht voor 1 volwassene, of voor 2 kinderporties voor 2 kinderen. Als je graag 1 volwassene en 1 kind trakteert, kan je me mailen (zie de pagina ‘contact’ voor mijn e-mailadres en/of het contactformulier). Ik wens je alvast veel weggeef-plezier!

Extra informatie

Hoeveelheid

1 Maaltijd, 2 Maaltijden