Afhaalmaaltijd: Cadeaubon

Super leuk dat je iemand wil gaan verrassen om iets lekkers af te halen bij Lovingly Wholesome’s afhaalmaaltijden óf iemand te verwennen met deelname aan een online kookworkshop! 🙂

Je ontvangt deze feestelijke cadeaubon per post. Je kan ook direct het adres van de ontvanger invullen, dan stuur ik hem daarheen.

Zie beschrijving voor meer informatie!

NB: bij het versturen van de kadobon ontvang je uitleg hoe je de bon kan inzetten. Let op: je kan bij een cadeaubon alleen kiezen voor betalen met iDeal, niet “betaling ter plekke”! 

11.00

Categorieën: ,

Beschrijving

Met deze cadeaubon kun je tegen je vriendin/vriend/buurvrouw/oom/tante/oma/nicht/collega zeggen: “Tadaa! Ga jij maar eens een lekkere maaltijd afhalen bij Anneke van Lovingly Wholesome, want zij kookt zó lekker, en ook nog eens helemaal plantaardig dus verantwoord en duurzaam enzo…” 😉

Of… iemand blij maken met een online kookworkshop!

Omdat het naar mijn mening bij het geven van een kado wel zo leuk is als je ook echt fysiek iets kan geven, kun je bij mij een (op duurzaam papier gedrukte) kadobon kopen die ik dan vervolgens per post naar jou of de gelukkige ontvanger opstuur. Daarom zijn de kosten ook net iets hoger dan een gewone maaltijd (€11 euro ipv €9 voor een maaltijd, en €14,50 ipv €12,50 voor een workshop). Met de unieke code die op de bon staat, kan de ontvanger zichzelf vervolgens een afhaalmaaltijd naar keuze bestellen of registreren voor een workshop naar keuze.

De bon geldt voor 1 hoofdgerecht voor 1 volwassene, of voor 2 kinderporties voor 2 kinderen. Als je graag 1 volwassene en 1 kind trakteert, kan je me mailen (zie de pagina ‘contact’ voor mijn e-mailadres en/of het contactformulier). Ik wens je alvast veel weggeef-plezier!

NB: héél binnenkort wordt de kadobon voor een workshop hieronder toegevoegd. Wil je nu alvast een kadobon bestellen voor de Kerstdagen, neem dan even contact met me op via het contactformulier van mijn website!

Extra informatie

Hoeveelheid

1 Maaltijd, 2 Maaltijden