Cadeaubonnen

Super leuk dat je iemand wil gaan verwennen met iets lekkers van Lovingly Wholesome’s afhaalmaaltijden óf iemand te verrassen met deelname aan een online kookworkshop🙂

Je ontvangt deze feestelijke cadeaubon per post. Je kan ook direct het adres van de ontvanger invullen, dan stuur ik hem daarheen. Als je de kadobon liever per e-mail ontvangt, kan je dat aangeven bij ‘opmerkingen’ op het bestelformulier.

Zie beschrijving hieronder voor alle verdere informatie!

NB: samen met de kadobon ontvangt de ontvanger uitleg hoe hij/zij de bon kan inzetten. Let op: je kan bij een cadeaubon alleen kiezen voor betalen met iDeal, niet “betaling ter plekke”! 

11.0025.25

17.50
25.25
11.00
Categorie:

Beschrijving

Met deze cadeaubon kun je tegen je vriendin/vriend/buurvrouw/oom/tante/oma/nicht/collega zeggen: “Tadaa! Ga jij maar eens een lekkere maaltijd afhalen bij Anneke van Lovingly Wholesome, want zij kookt zó lekker, en ook nog eens helemaal plantaardig dus verantwoord en duurzaam enzo…” 😉

Of… iemand blij maken met een online kookworkshop waarin hij/zij zelf nieuwe skills en inspiratie kan opdoen!

Omdat het naar mijn mening bij het geven van een kado wel zo leuk is als je ook echt fysiek iets kan geven, kun je bij mij een (op duurzaam papier gedrukte) kadobon kopen die ik dan vervolgens per post naar jou of de gelukkige ontvanger opstuur. Daarom zijn de kosten ook net iets hoger dan een gewone maaltijd (€11 euro ipv €9 voor een maaltijd, en €14,50 ipv €12,50 voor een workshop). Met de unieke code die op de bon staat, kan de ontvanger zichzelf vervolgens een afhaalmaaltijd naar keuze bestellen of registreren voor een workshop naar keuze.

Als je wél liever een mail ontvangt (die je kan doorsturen) dan kan je dat aangeven bij “opmerkingen” op het bestelformulier.

De afhaalmaaltijd-bon geldt voor 1 hoofdgerecht voor 1 volwassene, of voor 2 kinderporties voor 2 kinderen t.w.v. €9. De ontvanger kan het tegoed van €9 ook inzetten voor een grote portie € 13,25 (en het verschil bijbetalen) of voor soep & taart op vrijdag (en een eventueel verschil ook bijbetalen).

De workshop-bonnen gelden voor 1 online kookworkshop t.w.v. €15,50 of een deelname van 2 personen aan 1 workshop t.w.v. €23.25 (deze twee personen dienen wel in één keuken en via één apparaat deel te nemen). Het is ook mogelijk dit tegoed in te zetten voor een duurdere workshop en het verschil bij te betalen.

Ik wens je alvast veel weggeef-plezier! Hartelijke groet, Anneke