Huiskamermaaltijd: 13 december

Super leuk dat je mee wilt komen eten! 🙂

Data najaar 2018/winter 2019: in ieder geval donderdag 13 december en donderdag 10 januari. Abonneer je voor meer menu’s en data vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Het menu van donderdag 13 december is:

Bietenstamppot met tempeh en jus 

Een verrassende, zachte en friszoete stamppot met o.a. rode biet, geraspte appel, bladgroen, gebakken uitjes. Erbij overheerlijke 24 uur gemarineerde tempeh-reepjes én vegan jus.

Dieetinformatie: vegan (dus lactosevrij), tarwevrij (helaas niet geschikt voor coeliakie-patiënten want sporenvrij kan ik niet garanderen en de optionele jus bevat een klein beetje tarwebloem). Sojavrij is mogelijk, dan krijg je geroosterde noten ipv tempeh, vermeld dit dan bij de opmerkingen op het bestelformulier. Andere dieetwensen kan ik helaas niet verwerken.

Voor uitleg over mijn idee achter de twee verschillende prijsstellingen klik hier. Concreet: ik ga uit van de bijstandsnorm als richtlijn voor minimuminkomen, dat wil zeggen €950 voor een 1 persoons- en €1350 voor een 2 persoonshuishouden. 

Wil je bestellen, maar komt het onhandig uit om nu alvast online te betalen, selecteer dan ‘Betaal achteraf’ en betaal bij de huiskamermaaltijd met cash of PIN.

NB: een reeds geplaatste reservering/bestelling kan uitsluitend vóór 12u op de dag ervóór worden geannuleerd of gewijzigd. 

3.509.00

Verder lezen8.00

Uitverkocht

Verder lezen7.00

Uitverkocht

Verder lezen9.00

Uitverkocht

Verder lezen8.00

Uitverkocht

Verder lezen4.00

Uitverkocht

Verder lezen3.50

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data winter 2018-2019: in ieder geval donderdag 13 december en donderdag 10 januari. Abonneer je voor toekomstige menu’s en data vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafel op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.