Afhaalmaaltijd: za 19 juni

♥ Indiase Linzendahl met twéé groentegerechten ♥ 

Deze maaltijd is vanwege overweldigende belangstelling in principe uitverkocht. Soms heb ik op het laatste moment een paar porties extra. Als je hiervoor op het “reservelijstje” wilt komen te staan, stuur me dan gerust een SMS of een Whatsappje op 06-38062009. Groetjes, Anneke

Mijn linzendahl heeft al een aantal keren met veel succes op het menu gestaan. Evenals de spinaziecurry: altijd een toppertje! 🙂

Deze keer serveer ik er nog een vegan yoghurtsausje bij én een wokgerecht met seizoensgroentes in een friszoete tomatenlimoensaus met kardamom. Plus volkoren basmatirijst.

Het geheel maakt een zomerse maaltijd met allemaal heerlijke Indiase kruiden (en wees niet bang, het is echt zeker niet pittig!)

Dieetinformatie: 100% vegan (dus ook lactosevrij), bevat kokos, bevat soja, notenvrij, glutenvrij*.

Optie zonder koriander: wil je geen verse koriander? geef dat dan aan bij ‘extra notities’ op het bestelformulier.

* Mijn keuken is niet 100% sporenvrij van gluten.

>> eenmalig aangepast tarief i.v.m. iets uitgebreider menu dan anders, zie prijzen hieronder << 

>> afhalen kan tussen 17.30 en 19.00u aan de Duitslandstraat 4b in Lent <<

Praktische bestelinformatie:

Wil je bestellen, maar lukt het niet om met iDeal te betalen? Selecteer dan ‘Betaal achteraf’ en ik mail je het rekeningnummer, zodat je het handmatig kan overboeken. Ik accepteer op dit moment geen cash- en pinbetalingen i.v.m. corona-verspreidings-preventie.

Informatie over de prijzen: 

NB: tijdelijk +€0,50 voor composteerbare maaltijdbox waarin de maaltijden i.v.m. corona voorzorgsmaatregelen worden verpakt. Deze toeslag zit al verwerkt in de prijzen die in de webshop staan vermeld.

Voor uitleg over mijn idee achter de twee verschillende prijsstellingen klik hier. Concreet: ik ga uit van de bijstandsnorm als richtlijn voor minimuminkomen. Als je óók de minima-prijs niet kunt betalen, kun je ook aanspraak maken op een helemaal gratis portie. Deze actie heet “Pay It Forward”. Je leest er meer over als je hier klikt.

NB: een reeds geplaatste reservering/bestelling kan uitsluitend vóór 12u op de dag ervóór worden geannuleerd of gewijzigd. 

DONEREN:
Vanaf februari 2019 is het mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor een onbekende die het financiëel niet breed heeft. Je kan zo’n portie niet hieronder aanklikken: DONEREN KAN OP EEN APARTE PAGINA OP MIJN WEBSITE. Let op: je kunt wél eerst hieronder je eigen maaltijden aanklikken, daarna de donatie-maaltijd(en) aanklikken, en alles tegelijk vanuit je winkelmandje bestellen & afrekenen. 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19:

1. Je betaalt in principe direct met iDeal bij het bestellen, tenzij dat je echt niet lukt. Klik in dat geval “betaling ter plekke”. Ik stuur je dan een mail met mijn rekeningnummer. Je kan niet ter plekke pinnen of met contant geld betalen.
2. De maaltijden zijn verpakt in composteerbare maaltijdboxen.
3. De maaltijd is koud als je hem ophaalt, je kunt hem thuis opwarmen.
4. Gasten kunnen één voor één bij de openslaande deuren hun bestelde maaltijd(en) in ontvangst nemen. Graag buiten wachten en 1,5m afstand van elkaar houden. Ik geef de maaltijdboxen aan zonder dat onze handen elkaar raken.
5. Als je klachten hebt (al is het een snotneus of een lichte kuch of niezen), vraag dan iemand anders om je bestelling op te halen.
6. Niemand in de buurt? Stuur mij dan een bericht, waarschijnlijk kan ik regelen dat het bij je wordt bezorgd.

Let op:
~ let op: normaal tarief deze keer eenmalig €10,50 ipv €9)
~ normaal kun je mijn maaltijd nog wel enkele dagen bewaren in de koelkast, bij deze maaltijd raad ik echt aan hem zaterdag (of uiterlijk zondag) te eten.

0.0015.50

Meer informatie10.50

Uitverkocht

Meer informatie8.00

Uitverkocht

Meer informatie5.75

Uitverkocht

Meer informatie4.25

Uitverkocht

Meer informatie15.50

Uitverkocht

Meer informatie11.75

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Elke week op donderdagavond serveert Lovingly Wholesome jou graag iets lekkers én verantwoords!

Ik kook (h)eerlijk en veganistisch, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Geplande data: zaterdag 19 juni (eenmalig op zaterdag i.p.v. donderdag). Daarna zomerstop. Vanaf medio/eind augustus volgen nieuwe data. Abonneer je op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het moment dat de inschrijving daarvoor geopend wordt.

Afhaallocatie: Duitslandstraat 4b in Lent (17.30u – 19.00u).