Afhaalmaaltijd: vr 2 okt

Het menu van vrijdag 2 oktober

De inschrijving voor deze maaltijd wordt geopend op maandagochtend 28 september. Abonneer je op mijn nieuwsbrief om direct een mail te ontvangen als de inschrijving voor de volgende maaltijd is geopend.

♥ Herfstige Pompoen-stoof met pinda en kikkererwten ♥

Vanwege altijd groot succes dit jaar voor het 4e najaar op rij (jawel jawel, dit is al de vierde oktober op rij met Lovingly Wholesome maaltijden…) mijn bijzondere pompoenstoof.

Een lekker verwarmend en rijk gekruid gerecht met o.a. huisgemaakte currypasta, kokosmelk, knolselderij, prei, palmkool, kikkererwten en pinda. En natuurlijk pompoen 😉

Verrassend en héél smaakrijk! Als bijgerecht biologische zachte ronde zilvervliesrijst.

Dieetinformatie:

– vegan (dus ook lactosevrij)
– sojavrij
– bevat geen gluten. NB: de keuken is niet 100% sporenvrij.

>> afhalen kan tussen 17.30 (nieuw) en 19.00u <<

Praktische bestelinformatie:

Wil je bestellen, maar lukt het niet om met iDeal te betalen? Selecteer dan ‘Betaal achteraf’ en ik mail je het rekeningnummer, zodat je het handmatig kan overboeken. Ik accepteer op dit moment geen cash- en pinbetalingen i.v.m. corona-verspreidings-preventie.

Informatie over de prijzen: 

NB: tijdelijk +€0,50 voor composteerbare maaltijdbox waarin de maaltijden i.v.m. corona voorzorgsmaatregelen worden verpakt. Deze toeslag zit al verwerkt in de prijzen die in de webshop staan vermeld.

Voor uitleg over mijn idee achter de twee verschillende prijsstellingen klik hier. Concreet: ik ga uit van de bijstandsnorm als richtlijn voor minimuminkomen. Als je óók de minima-prijs niet kunt betalen, kun je ook aanspraak maken op een helemaal gratis portie. Deze actie heet “Pay It Forward. Je leest er meer over als je hier klikt.

Voor een inclusieve maaltijd:
NIEUW: vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor een onbekende die het financiëel niet breed heeft. Om zo’n portie te doneren, klik hier dan door naar mijn Pay It Forward donatiepagina.

NB: een reeds geplaatste reservering/bestelling kan uitsluitend vóór 12u op de dag ervóór worden geannuleerd of gewijzigd. 

0.0013.25

Meer informatie9.00

Uitverkocht

Meer informatie7.50

Uitverkocht

Meer informatie13.25

Uitverkocht

Meer informatie11.00

Uitverkocht

Meer informatie4.75

Uitverkocht

Meer informatie4.00

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Meer informatie0.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Een keer per week op dinsdag (en soms ook op vrijdag- of zaterdagavond) neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Geplande data: vrijdag 2 oktober, dinsdag 6 oktober en vrijdag 9 oktober. Verdere data volgen. Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt de maaltijden afhalen aan de Duitslandstraat 4b in Lent tussen 17.30u en 19.00u.