Anneke kookt!

anneke comello

Wie is die ‘Anneke’ van Lovingly Wholesome nou eigenlijk?

Mijn naam is Anneke Comello, ik ben 32 en een Friezin met Italiaanse roots. Lovingly Wholesome bestaat sinds januari 2018 , dus dit is al het derde jaar! Met deze onderneming maakte ik van mijn passie mijn werk. Het koken van lekker vegetarisch en veganistisch eten is dus een nogal uit de hand gelopen hobby, om het zo maar even te stellen. Mijn academische opleiding gooide ik overboord om met de handen in de aarde te wroeten en in grote pannen te roeren. Waar ik ontzettend gelukkig van word 🙂

Ghandi’s adagium Be the change you wish to see in the world dreef me om me in te gaan zetten voor dat wat voor mij belangrijk voelde. En dat lukte me niet vanachter mijn bureau. Zo werkte ik eerst een tijd in Nieuw-Zeeland als vrijwilliger op biologische boerderijen en retraitecentra. Terug in Nederland bleef ik in mijn vrije tijd voor groepen koken op mindfulness retraites en op de ecologische woongemeenschap waar ik woon. Ook werkte ik voor een communicatiebureau dat zich inzet voor de verduurzaming van de Nederlandse foodsector en voor de Triodos Bank. En nu is Lovingly Wholesome mijn baan!

great food, happy people.

Door te kiezen voor zoveel mogelijk biologische ingrediënten, duurzame producten en diensten (boodschappen voor de afhaalmaaltijden doe ik bijvoorbeeld zoveel mogelijk met mijn fietskar en de keuken draait op zonne- energie en groene stroom), geen vlees en weinig tot geen melk en eieren, zet ik me in voor een beter milieu.  ‘Great food, happy people’ is dan wel mijn bedrijfsmotto, great food, happy people, happy planetis mijn geheime missie! Plastic wegwerpbordjes zul je bij mij bijvoorbeeld ook niet aantreffen. 

Het allerbelangrijkste: ik geniet zelf ook ontzettend van wat ik doe! Als meisje had ik al de droom om keukenmeid (ja echt) te worden. Mijn eerste fornuisje was nog ‘alsof’-koken, maar de tweede had heuse spiritusbrandertjes. En tegenwoordig mag ik dus de hele dag in de keuken staan, een feestje! Ik ben er van overtuigd dat je dat plezier proeft in mijn gerechten en dat hoor ik ook heel vaak van enthousiaste gasten.

Natuurlijk hoef je mij niet op mijn woord te geloven. Want de eigen ervaring is -zoals altijd- veel belangrijker. Kom dus gerust een keer proeven bij een van mijn afhaalmaaltijden, of plan een proeverij met me in!

Kom je het testen bij een van mijn afhaalmaaltijden?

Artikel in krant 'De Gelderlander' over deelname tv-show 'Uit Mijn Keuken', 19 augustus 2019
Interview met Anneke in magazine 'Lentse Lucht', juni 2019
Interview met Anneke voor online platform 'De Hippe Vegetariër', 31 augustus 2018
Item over eten bij Anneke en ecowoongemeenschap Eikpunt voor online platform 'De Hippe Vegetariër', 24 augustus 2018
Interview met Anneke in 'Trouw', januari 2019
Interview o.a. met Anneke over Vegan Uit Eten in Nijmegen voor 'Vegan Magazine', juni 2019

In de media

Lovingly Wholesome heeft niet stilgezeten de afgelopen 2 jaar en dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven … ! Verschillende media publiceerden interviews en andere items over Anneke en/of Lovingly Wholesome. Op deze pagina een overzicht.

Ik deed zelfs mee aan een nieuw tv-programma van Omroep Max waarin ik het opnam tegen 4 andere (niet-vegetarische) huiskamerrestaurants. De andere deelnemers beoordeelden mijn huiskamerrestaurant met gemiddeld maar liefst een 7,9 !

Het programma, ‘Uit Mijn Keuken, werd uitgezonden op woensdag 21 augustus op NPO1. Je kunt het HIER terugkijken. 

Neem contact op voor meer informatie of vragen

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.