huiskamerrestaurant

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

huiskamerrestaurant in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data: di 10 dec / 7 jan / 21 jan / 4 feb / 25 feb / 10 mrt / 24 mrt / 7 apr / 28 apr. Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafels op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.

huiskamer2hoog
tempehhoog

DI 10 DEC: BIJZONDERE TEMPEH-SATEH

Op het menu deze keer mijn immer populaire Tempeh-Sateh. Deze krijgt een hele uitgebreide marinade, gaat daarmee 24u in de koelkast en wordt vervolgens geroosterd in de oven. Daarmee is hij heerlijk mals en zacht gekruid, en ook nog eens erg mager omdat het niet in olie wordt gebakken.

Erbij serveer ik een romige mild-gekruide pindasaus en zachte zilvervliesrijst.

Om de maaltijd compleet te maken is er wortel en broccoli met een ‘gremolata’ van peterselie met citroenrasp en een eenvoudige witlofsalade met sinaasappel en pompoenpitten.

Dieetinformatie: 100% vegan (dus ook lactosevrij). De keuken is niet geheel vrij van glutensporen dus ik kan helaas niet koken voor colieakiepatiënten. Wel bevat het menu geen ingrediënten o.b.v. tarwe. Als je graag een sojavrije optie wilt, kan je dat aanvragen via ‘opmerkingen’ bij je bestelling. Dit menu bevat pinda. Andere dieetwensen kan ik helaas deze keer niet verwerken.

De bestel-/reserveerknop vind je linksonder op deze pagina!

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 7,00 voor minima / € 8,50 regulier*
  • groot: € 8,00 voor minima / € 9,50 regulier
  • kids (halve portie): € 3,50 voor minima / € 4,25 regulier

Omdat ik dit als een sociaal initiatief beschouw, maar natuurlijk zelf ook van mijn onderneming moet leven, hanteer ik twee prijsstellingen.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per huiskamermaaltijd reserveren/bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs het minimumtarief niet kan betalen. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ga om zo’n portie aan te kopen naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie claimen kan bij de betreffende editie in de winkel. Als ze op zijn, zijn ze niet meer zichtbaar. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die het minimumtarief wél kan betalen, dat ook gewoon zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Bestel / Reserveer hier
huiskamer_genietenhoog

nooit meer een etentje missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Als er op donderdag een etentje is, krijg je op maandagochtend een e-mail met het gerecht van die week en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.