huiskamerrestaurant

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

huiskamerrestaurant in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data lente/zomer 2019: woe 17 en do 18 juli alléén afhaalmaaltijden,  Dan zomerstop. Data najaar: di 20 augustus / di 3 sept / di 17 sept / di 1 okt / di 15 okt / di 29 okt / di 12 nov / di 26 nov / di 10 dec.  Abonneer je voor wijzigingen in data en menu’s vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafels op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.

huiskamer2hoog
anneke-meerbosch-rondje

Menu 4daagse week afhaalmaaltijden

Van maandag 15 juli t/m donderdag 18 juli kook ik elke dag een afhaalmaaltijd. Dus niet met de lange tafel die klaarstaat. Je mag in plaats daarvan gezellig je eigen bakjes meenemen 🙂  Het afhalen kan tussen 17.30 en 19.30 uur.

LET OP: wees er op tijd bij! Per dag kook ik voor maximaal 30 personen en je kunt je, zoals altijd, uiterlijk tot 12u op de dag ervóór aanmelden! Je kunt niet op de dag zelf nog een berichtje sturen.

Menu
Ma 15 juli & di 16 juli:
Huisgemaakte Mediterrane burgers met zwarte bonen/zongedroogde tomaat/zwarte olijf. Erbij vegan mayo en/of bijzonder sausje van cashews met frambozen en chilipeper. Als bijgerecht kruidige ovenaardappeltjes en ‘coleslaw’ (rauwkost) met een romige vegan dressing. Vegan / lactosevrij / glutenvrij / sojavrij. 

Woe 17 juli & do 18 juli:
2 Indiase curry’s met rijst en papadum. Palak Paneer (spinazie-curry) en Masoor Dahl (rode linzen-curry met bloemkool). Erbij biologische zilvervliesrijst en stukjes papadum (“Indiase kroepoek”). Vegan / lactosevrij / glutenvrij / sojavrij

De bestel-/reserveerknop vind je linksonder op deze pagina! 

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 7,00 voor minima / € 8,50 regulier*
  • groot: € 8,00 voor minima / € 9,50 regulier
  • kids (halve portie): € 3,50 voor minima / € 4,25 regulier

Omdat ik dit als een sociaal initiatief beschouw, maar natuurlijk zelf ook van mijn onderneming moet leven, hanteer ik twee prijsstellingen.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per huiskamermaaltijd reserveren/bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs het minimumtarief niet kan betalen. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ga om zo’n portie aan te kopen naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie claimen kan bij de betreffende editie in de winkel. Als ze op zijn, zijn ze niet meer zichtbaar. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die het minimumtarief wél kan betalen, dat ook gewoon zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Bestel / Reserveer hier
huiskamer_genietenhoog

nooit meer een etentje missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Als er op donderdag een etentje is, krijg je op maandagochtend een e-mail met het gerecht van die week en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.