huiskamerrestaurant

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

huiskamerrestaurant in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data najaar 2019: di 29 okt (di 15 okt vervalt!) /di 12 nov/di 26 nov/di 10 dec. Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafels op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.

huiskamer2hoog
rondje_pinda_pompoen_stoofpot

Dinsdag 15 okt géén huiskamerrestaurant

Editie vervalt vanwege grote cateringopdracht de dag erna. Dinsdag 29 oktober is de eerstvolgende editie.  

Vanwege altijd groot succes dit jaar voor het 3e najaar op rij (jawel jawel, we beginnen per deze maand aan het 3e jaar huiskamermaaltijden!) mijn bijzondere pompoenstoof.

Een lekker verwarmend en rijk gekruid gerecht met o.a. huisgemaakte currypasta, kokosmelk, knolselderij, prei, kikkererwten en pinda. En natuurlijk pompoen 😉

Verrassend en héél smaakrijk! Als bijgerecht biologische zilvervliesrijst en optionele koriander.

Dieetinformatie: niet pittig, 100% vegan (dus ook lactosevrij) en bevat geen soja of tarwe/gluten. Helaas is de keuken niet sporenvrij dus ik kan niet koken voor colieakiepatiënten. Als je liever zonder pinda eet, is dat mogelijk, maar vermeld dit dan wel op je bestelformulier. Andere dieetwensen kan ik helaas deze keer niet verwerken.

De bestel-/reserveerknop vind je linksonder op deze pagina!

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 7,00 voor minima / € 8,50 regulier*
  • groot: € 8,00 voor minima / € 9,50 regulier
  • kids (halve portie): € 3,50 voor minima / € 4,25 regulier

Omdat ik dit als een sociaal initiatief beschouw, maar natuurlijk zelf ook van mijn onderneming moet leven, hanteer ik twee prijsstellingen.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per huiskamermaaltijd reserveren/bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs het minimumtarief niet kan betalen. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ga om zo’n portie aan te kopen naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie claimen kan bij de betreffende editie in de winkel. Als ze op zijn, zijn ze niet meer zichtbaar. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die het minimumtarief wél kan betalen, dat ook gewoon zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Bestel / Reserveer hier
huiskamer_genietenhoog

nooit meer een etentje missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Als er op donderdag een etentje is, krijg je op maandagochtend een e-mail met het gerecht van die week en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.