huiskamerrestaurant

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

huiskamerrestaurant in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data lente/zomer 2019: di 18 juni, di 2 juli en di 16 juli. Abonneer je voor meer data en menu’s vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafels op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.

huiskamer2hoog
teff_taart_rondje_450x450

Menu van dinsdag 30 april

Vegan hartige taart met broccoli en cashews + linzensalade

Ja ja … op menig verzoek is het dan zover. Ik serveer een helemaal vegan hartige taart! Ik had al tijden op mijn website onder “recepten” een recept staan voor een hartige taart met tofu en zelfgemaakte volkorenbodem. Maar mijn Lentse kookmaatje Corine heeft onlangs een heel lekker recept ontwikkeld voor een glutenvrije en sojavrije vegan hartige taart.

Deze is gemaakt met teff-vlokken (teff is een Ethiopische “super”graan dat van nature geen gluten bevat en wél heel veel eiwitten), gewelde cashewnoten en lekkere groentes en kruiden. Komt dat proeven!! ♥

Bij de hartige taart serveer ik een rijk gevulde salade met allerlei lekkers en bruine linzen voor nog wat extra eiwittjes. Deze krijgt een heerlijke citroen-dressing.

Dieetinformatie:

> vegan (dus ook lactosevrij)
> glutenvrij (helaas is de keuken niet geschikt voor coeliakie-patiënten, maar verder bevat de maaltijd geen ingrediënten op tarwe- of speltbasis).

Zijn je kids niet zulke avontuurlijke eters? Dat komt goed uit! Op speciaal verzoek van één van de Eikpunt buurvrouwen, wiens dochter van 6 jarig is a.s. dinsdag, heb ik een kids menu bestaande uit verse tomatensoep en ovenfrietjes met vegan may.

Vermeld dan wel op het bestelformulier dat je voor je kids deze optie wilt bestellen. Anders ga ik voor jouw kind gewoon uit van een halve portie van het volwassenenmenu.

De bestel-/reserveerknop vind je linksonder op deze pagina!

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 7,00 voor minima / € 8,50 regulier*
  • groot: € 8,00 voor minima / € 9,50 regulier
  • kids (halve portie): € 3,50 voor minima / € 4,25 regulier

Omdat ik dit als een sociaal initiatief beschouw, maar natuurlijk zelf ook van mijn onderneming moet leven, hanteer ik twee prijsstellingen.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per huiskamermaaltijd reserveren/bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen voor iemand anders die zelfs het minimumtarief niet kan betalen. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ga om zo’n portie aan te kopen naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie claimen kan bij de betreffende editie in de winkel. Als ze op zijn, zijn ze niet meer zichtbaar. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die het minimumtarief wél kan betalen, dat ook gewoon zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Bestel / Reserveer hier
huiskamer_genietenhoog

nooit meer een etentje missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Als er op donderdag een etentje is, krijg je op maandagochtend een e-mail met het gerecht van die week en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.