huiskamerrestaurant

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

huiskamerrestaurant in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data winter 2019: in ieder geval do 10 januari, di 29 januari, di 12 februari, di 26 februari, di 5 maart, di 19 maart en di 2 april. Abonneer je voor meer data en menu’s vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafels op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.

huiskamer2hoog
twee-indiase-curry's-rondje-450x450

Menu van donderdag 10 januari

Twee Indiase curry’s 

Het menu van 10 januari is een combinatie van twee verrukkelijke Indiase curry’s: Matar Paneer (tomaat-tuinerwtjes-aardappel) en Palak Paneer (spinazie). Erbij serveer ik vegan “paneer” van tofu en zilvervliesrijst. Het gerecht is heel mild, dus over pittigheid hoef je je geen zorgen te maken. Er zit ook geen koriander door (wel optioneel erbij).

Dieetinformatie: vegan (dus lactosevrij), tarwevrij (helaas niet geschikt voor coeliakiepatiënten want sporenvrij kan ik niet garanderen). Sojavrij is mogelijk, dan krijg je cashewnoten ipv tofu, vermeld dit dan bij de opmerkingen op het bestelformulier.

De bestelknop vind je linksonder op deze pagina!

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 7,00 voor minima / € 8,50 regulier*
  • groot: € 8,00 voor minima / € 9,50 regulier
  • kids (halve portie): € 3,50 voor minima / € 4,25 regulier

Omdat ik dit als een sociaal initiatief beschouw, maar natuurlijk zelf ook van mijn onderneming moet leven, hanteer ik twee prijsstellingen. Verder vind ik het leuk om mensen uit te dagen tot vrijgevigheid: als je een ruim inkomen hebt en je wilt het mogelijk blijven maken dat ik goedkopere maaltijden aanbied voor mensen die van (veel) minder rond moeten komen, ben je welkom om een extra donatie achter te laten

Reserveren/bestellen?

Je kunt per huiskamermaaltijd reserveren/bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

*BTW verhoging per 1-1-2019

Vanwege de BTW verhoging van 6% naar 9% was ik genoodzaakt de prijzen te verhogen. Ik heb er daarbij voor gekozen het ‘gewone’ tarief te laten stijgen en het minima tarief niet.

Bestel / Reserveer hier
huiskamer_genietenhoog

nooit meer een etentje missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Als er op donderdag een etentje is, krijg je op maandagochtend een e-mail met het gerecht van die week en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.