huiskamerrestaurant

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

huiskamerrestaurant in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Ongeveer twee keer per maand op dinsdag of donderdag neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Data winter 2018-2019: in ieder geval donderdag 13 december en donderdag 10 januari. Abonneer je voor meer data en menu’s vooral op mijn nieuwsbrief, daar worden de gerechten en nieuwe edities gelijk verspreid zodra ze bekend zijn.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Je kunt in twee rondes, om 17.30u en 19.00u, aanschuiven aan de grote huiskamertafels op Woongemeenschap Eikpunt in Lent. Een onverwacht, maar zeker positief effect hiervan is de gezelligheid en verbinding die daar ontstaat! Neem je de maaltijd liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u.

huiskamer2hoog
rondje-tafel-mindful-eten-def

Menu van donderdag 13 december

Bietenstamppot met tempeh en jus 

Een verrassende, zachte en friszoete stamppot met o.a. rode biet, geraspte appel, bladgroen, gebakken uitjes. Erbij overheerlijke 24 uur gemarineerde tempeh-reepjes én vegan jus.

Dieetinformatie: vegan (dus lactosevrij), tarwevrij (helaas niet geschikt voor coeliakie-patiënten want sporenvrij kan ik niet garanderen en de optionele jus bevat een klein beetje tarwebloem). Sojavrij is mogelijk, dan krijg je geroosterde noten ipv tempeh, vermeld dit dan bij de opmerkingen op het bestelformulier. Andere dieetwensen kan ik helaas niet verwerken.

Bestelknop linksonder op deze pagina!

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 7,00 voor minima / € 8,00 regulier
  • groot: € 8,00 voor minima / € 9,00 regulier
  • kids (halve portie): € 3,50 voor minima / € 4,00 regulier

Omdat ik dit als een sociaal initiatief beschouw, maar natuurlijk zelf ook van mijn onderneming moet leven, hanteer ik twee prijsstellingen. Verder vind ik het leuk om mensen uit te dagen tot vrijgevigheid: als je een ruim inkomen hebt en je wilt het mogelijk blijven maken dat ik goedkopere maaltijden aanbied voor mensen die van (veel) minder rond moeten komen, ben je welkom om een extra donatie achter te laten

Reserveren/bestellen?

Je kunt per huiskamermaaltijd reserveren/bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Bestel / Reserveer hier
huiskamer_genietenhoog

nooit meer een etentje missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Als er op donderdag een etentje is, krijg je op maandagochtend een e-mail met het gerecht van die week en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.