catering

Biologische, vegetarische of veganistische catering in Nijmegen

Biologische, vegetarische of veganistische catering

Voor 50 mensen een vegetarisch of zelfs veganistisch buffet verzorgen, of voor 100 collega’s een lunch? Daar draai ik mijn hand niet voor om! Sterker nog, ik vind het heerlijk om te doen.

Al mijn ‘Loving’ en ‘Wholesome’ (liefdevol en gezond) eten is voorzien van een geheim ingrediënt … Vooruit, ik verklap het toch: de spetterende dosis plezier die ik er in mijn keuken in stop.

Grote pannen soep, bakken vol winterse of zomerse salades, de geurigste groentegerechten, verrassende vegan quiches, tempeh-saté, nét-iets-anders-dan-anders-pesto-pasta, zalige taartjes en toetjes: ik zit vol inspiratie om jouw bedrijfslunch / werkvergadering / familiefeest / workshopdag of retraite van één (of meerdere) geniet-momenten te voorzien.

foto-buffet-Carolien-definitief-450-450hoog
catering2hoog

sfeer, verbinding en verwondering

Goede voeding is natuurlijk belangrijk om energie op te doen om door te gaan, maar lékker eten doet meer dan dat. Het zorgt voor sfeer, verbinding en verwondering, en daar zet ik me graag voor in. Mijn motto is niet voor niets ‘Great food, Happy people‘.

Neem je contact met me op over je wensen? Ik denk graag met je mee over alle mogelijkheden! Door mijn werk bij een communicatiebureau ben ik ook een pro in event-organisatie dus in overleg kan ik ook de gehele organisatie van je evenement uit handen nemen!