catering

Biologische, vegetarische of veganistische catering in Nijmegen e.o.

Biologische, vegetarische of veganistische catering

Voor 50 mensen een vegetarisch of zelfs veganistisch buffet verzorgen, of voor 100 collega’s een lunch? Daar draai ik mijn hand niet voor om! Sterker nog, ik vind het heerlijk om te doen.

Al mijn ‘Loving’ en ‘Wholesome’ (liefdevol en gezond) eten is voorzien van een geheim ingrediënt … Vooruit, ik verklap het toch: de spetterende dosis plezier die ik er in mijn keuken in stop.

Dampende pannen soep, bakken vol kleurrijke salades, de geurigste groentegerechten, verrassende vegan quiches, tempeh-saté, nét-iets-anders-dan-anders-pasta’s, zalige taartjes en toetjes: ik zit vol inspiratie om jouw bedrijfslunch, werkvergadering, familiefeest of cursus van één (of meerdere) geniet-momenten te voorzien.

Wholesome/Gezond staat bij mij niet alleen voor de gezondheid van degene die mijn eten proeft, maar óók voor de gezondheid van het klimaat. Mijn bedrijfsmotto is ‘Great food, Happy people’. Maar mijn missie is stiekem ook ‘Great Food, Happy People, Happy Planet’. Vandaar de focus op vega(n) en milieuvriendelijke ingrediënten. En plastic wegwerpbordjes zul je bij mij zeker ook niet aantreffen!

bloemensalade-rondje-450x450
groentes
anneke-tuin-rondje_
foto-buffet-Carolien-definitief-450-450
gobi-masala-rondje-900x900
gasten-rondje-450x450
Toetje
buitendiner_hartjes_rondje_450x450_filter

sfeer, verbinding en verwondering

Goede voeding is natuurlijk belangrijk om energie op te doen om door te gaan, maar lékker eten doet meer dan dat. Het zorgt voor sfeer, verbinding en verwondering, en daar zet ik me graag voor in.

Jij hoeft er niets voor te doen, want ik neem je al het werk uit handen. Als je me ook vraagt als gastvrouw, kun je zelfs helemaal achterover leunen.

Zo kun je op een hele gemakkelijke manier je ecologische voetprint verkleinen. En kunnen jij en je vrienden, familieleden of collega’s optimaal genieten van jullie samenzijn.

Dát is dus wat Lovingly Wholesome voor jou kan betekenen! Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op over je wensen. Mijn ervaring is dat elke opdracht uniek is, vandaar dat je hier geen lijst vindt met vaste tarieven. Ik denk graag met je mee over alle mogelijkheden binnen jouw budget.

Lovingly Wholesome In de Media

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.