afhaalmaaltijden

Vegan afhaalmaaltijden in Nijmegen & Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Elke week op donderdagavond serveert Lovingly Wholesome jou graag iets lekkers en verantwoords!

Ik kook (h)eerlijk en veganistisch. Met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten. Bereid met veel liefde en plezier.

Geplande data: do 13 mei, do 20 mei (vervalt i.v.m. bruiloftscatering), do 27 mei, do 3 juni. Abonneer je op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het moment dat de inschrijving daarvoor geopend wordt.

Afhaallocatie: Duitslandstraat 4b in Lent (17.30u – 19.00u).

voorbeeld rondje 900x900
fodmaphoog

Menu do 13 mei

♥ Thaise maaltijdsoep (Tom Kha Kai) ♥

Deze maaltijd is in principe uitverkocht. Om te informeren of ik nog (last-minute) extra porties over heb, kan je een sms of appje sturen naar 0638062009. Groetjes, Anneke 

Deze soep is op basis van een fris-kruidige bouillon van o.a. citroengras, limoenblad en gember, met kokosmelk. Erdoorheen gaan diverse groentes, waaronder wortel, spinazie en champignon. Daarbij komen krokant gebakken tofublokjes, die vervolgens de bouillon goed opnemen. Met de noedels maakt dit een complete maaltijd, het is dus echt een maaltijdsoep. Ik verpak het in twee soepbekers deze keer.

NB: de rode pepers op het plaatje zijn puur decoratief: dit gerecht is niet pittig. De koriander die je op het plaatje ziet is ook optioneel, vermeld het gerust bij “extra opmerkingen” als je niet van koriander houdt.

Dieetinformatie: 100% vegan (dus ook lactosevrij), bevat soja (optie sojavrij), bevat kokos, notenvrij, glutenvrije* optie.

Optie sojavrij: je kan deze maaltijd ook bestellen met cashewnoten i.p.v. tofu. Geef dat dan aan op het bestelformulier bij “extra notities”.

Optie glutenvrij: je kan deze maaltijd ook bestellen met glutenvrije noedels i.p.v. gewone noedels. Geef dat dan aan op het bestelformulier bij “extra notities”.

* Mijn keuken is niet 100% sporenvrij van gluten.

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

~ normaal: € 9,00 regulier tarief (€ 6,50 voor minima)
~ kids (halve portie): € 4,75 regulier tarief (€ 3,50 voor minima)
~ groot (anderhalve portie): € 13,25 regulier tarief (€ 9,50 voor minima)

Bestel hier!

praktische info

Reserveren/bestellen?

Je kunt per editie bestellen, vanaf een week van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox zodra de inschrijving open is.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19 

1. Je betaalt in principe direct met iDeal bij het bestellen, tenzij dat je echt niet lukt. Klik in dat geval “betaling ter plekke”. Ik stuur je dan een mail met mijn rekeningnummer.
2. De maaltijden zijn verpakt in composteerbare maaltijdboxen.
3. De maaltijd is koud als je hem ophaalt, je kunt hem thuis opwarmen.
4. Je hebt veel ruimte om te wachten met 1,5m afstand.
5. Ik geef de maaltijdboxen aan zonder dat onze handen elkaar raken.

mangotaart_rondje

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.