afhaalmaaltijden

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

Afhaalmaaltijden in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Twee keer per week (op dinsdag en vrijdag) neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

>> je kunt de maaltijd afhalen tussen 17.00u en 19.00u <<

Data: vrijdag 17 april / dinsdag 21 april (latere data volgen). Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Artikel in krant 'De Gelderlander' over deelname tv-show 'Uit Mijn Keuken', 19 augustus 2019
tempehhoog

Menu’s vrijdag 17 april en dinsdag 21 april

Vr 17 april: ♥ Ovengeroosterde saté van tempeh (24u gemarineerd) met witlofsalade, broccoli, wortel en gekruide volkoren bulgur

Mijn ‘befaamde’ tempeh-saté, die ik eerst 24u in de koelkast marineer en vervolgens langzaam rooster in de oven. Zo krijgt het een hele lekkere zachte smaak en textuur. Hij wordt geserveerd in een romige milde satésaus met een frisse bulgur met verse tuinkruiden en citroen, witlofsalade met sinaasappel en pompoenpitten en wat gestoomde broccoli en wortel.

Dieetinformatie:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– bevat soja (in de tempeh en satésaus)
– bevat gluten (bulgur), wil je glutenvrij? vermeld dat dan even bij “extra notities” op het bestelformulier
– wil je geen verse koriander? vermeld dat dan even bij “extra notities” op het bestelformulier

Di 21 april: ♥ Salade van quinoa & (wilde) rijst met radijs en komkommer en knolselderij-linzen-stoof met munt

Denk je dat je niet van knolselderij houdt? Dan daag ik je uit om juist deze maaltijd te bestellen! De nootachtige smaak van deze groente komt in dit gerecht heel mooi uit, in combinatie met de “luxe” Puy-linzen en de geroosterde hazelnoten. De munt maakt het heerlijk af. Erbij serveer ik een ‘salade’ van quinoa, basmati rijst en rode rijst, met radijs, komkommer, limoen en verse kruiden.

Dieetinformatie:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– glutenvrij (de keuken is alleen niet 100% sporenvrij)
– bevat hazelnoten, je kan een maaltijd zonder noten bestellen door dit te vermelden bij ‘extra notities’ op het bestelformulier

De bestel-/reserveerknop vind je LINKSONDER op deze pagina!

Of ga direct naar “winkel” in het menu.

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 8,50 regulier tarief (€ 7,00 voor minima)
  • groot: € 9,50 regulier tarief (€ 8,00 voor minima)
  • kids (halve portie): € 4,25 regulier tarief (€ 3,50 voor minima)

NB: tijdelijk +€0,50 voor composteerbare maaltijdbox waarin de maaltijden ivm corona voorzorgsmaatregelen worden verpakt.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per keer bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Bestel / Reserveer hier
huiskamer2hoog

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.