afhaalmaaltijden

Vegan afhaalmaaltijden in Nijmegen & Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Elke week op donderdagavond serveert Lovingly Wholesome jou graag iets lekkers en verantwoords!

Ik kook (h)eerlijk en veganistisch. Met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten. Bereid met veel liefde en plezier.

Geplande data: do 15 april, di 27 april (soep & taart Koningsdagspecial), do 29 april. Abonneer je op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het moment dat de inschrijving daarvoor geopend wordt.

Afhaallocatie: Duitslandstraat 4b in Lent (17.30u – 19.00u).

voorbeeld rondje 900x900
ratatouille_rondje_900x900

Menu do 15 april

♥ Ratatouille, volkoren couscous en gebakken boterbonen met dille ♥

Deze maaltijd is uitverkocht via de website. Ik maak wel altijd een paar porties extra. Als je daar één of meerdere van wilt, kan je een appje of sms sturen naar 06-38062009. Groetjes, Anneke

Deze avond kun je genieten van een bijzonder gerecht met boterbonen, ook wel limabonen genoemd, die ik eerst kook en vervolgens bak met wat spinazie, bosui en een aantal kruiden en specerijen, en op smaak breng met sumak. Sumak komt van de rode besjes van de sumakplant. De besjes worden gedroogd en vermalen tot een grof poeder. Het smaakt fris-zurig, als citroen, maar nog aromatischer.

Erbij serveer ik een smaakvolle ratatouille van paprika, tomaat, aubergine en courgette, met volkoren couscous (of zilvervliesrijst als je geen tarwe eet).

Dieetinformatie: 100% vegan (dus ook lactosevrij), sojavrij, kokosvrij, notenvrij, glutenvrije* optie.

Glutenvrije* optie: je kan een maaltijd ook bestellen met zachte zilvervliesrijst in plaats van volkoren couscous, geef dat dan aan op het bestelformulier bij “extra notities”.

* Mijn keuken is niet 100% sporenvrij van gluten.

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

~ normaal: € 9,00 regulier tarief (€ 6,50 voor minima)
~ kids (halve portie): € 4,75 regulier tarief (€ 3,50 voor minima)
~ groot (anderhalve portie): € 13,25 regulier tarief (€ 9,50 voor minima

Bestel hier!

praktische info

Reserveren/bestellen?

Je kunt per editie bestellen, vanaf een week van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox zodra de inschrijving open is.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19 

1. Je betaalt in principe direct met iDeal bij het bestellen, tenzij dat je echt niet lukt. Klik in dat geval “betaling ter plekke”. Ik stuur je dan een mail met mijn rekeningnummer.
2. De maaltijden zijn verpakt in composteerbare maaltijdboxen.
3. De maaltijd is koud als je hem ophaalt, je kunt hem thuis opwarmen.
4. Je hebt veel ruimte om te wachten met 1,5m afstand.
5. Ik geef de maaltijdboxen aan zonder dat onze handen elkaar raken.

mangotaart_rondje

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.