afhaalmaaltijden

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

Afhaalmaaltijden in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Twee keer per week (op dinsdag en vrijdag) neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

>> je kunt de maaltijd afhalen tussen 17.00u en 19.00u <<

Data: dinsdag 19 mei (latere data volgen). Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Artikel in krant 'De Gelderlander' over deelname tv-show 'Uit Mijn Keuken', 19 augustus 2019
stew-rondje-900x900

Menu dinsdag 19 mei

♥ Tomaat-kikkererwten-pinda stoofpotje met wortel, bloemkool en zilvervliesrijst

Één van mijn meest favoriete en oudste vegan recepten: een verrukkelijk stoofpotje van kikkererwten met tomaten-pinda saus. Een recept met Afrikaanse inspiratie. Als groentes gaan er dit keer wortel en de eerste bloemkool van het seizoen bij. Ik serveer het met een gezonde zilvervliesrijst en een kleine groene salade met wat de boer komende week beschikbaar heeft.

Allergisch voor pinda? Dan kan je een alternatief met tahin (sesampasta) bestellen, sporen van pinda kan ik in de keuken helaas niet vermijden. Bestel deze aanpassing via “extra notities” op het bestelformulier.

Dieetinformatie:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– sojavrij
– glutenvrij (de keuken is niet sporenvrij)
– bevat pinda (pindavrije maaltijd mogelijk, vermeld dat dan bij “extra notities” op het bestelformulier)

De bestel-/reserveerknop vind je LINKSONDER op deze pagina!

Of ga direct naar “winkel” in het menu.

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 8,50 regulier tarief (€ 7,00 voor minima)
  • groot: € 9,50 regulier tarief (€ 8,00 voor minima)
  • kids (halve portie): € 4,25 regulier tarief (€ 3,50 voor minima)

NB: tijdelijk +€0,50 voor composteerbare maaltijdbox waarin de maaltijden ivm corona voorzorgsmaatregelen worden verpakt.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per keer bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Bestel / Reserveer hier
huiskamer2hoog

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.