afhaalmaaltijden

Vegan afhaalmaaltijden in Nijmegen & Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Elke week op wisselend op donderdagavond serveert Lovingly Wholesome jou graag iets lekkers én verantwoords!

Ik kook (h)eerlijk en veganistisch, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

Geplande data: do 11 maart, do 18 maart, do 1 april, do 8 april, do 15 april. Abonneer je op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het moment dat de inschrijving daarvoor geopend wordt.

Afhaallocatie: Duitslandstraat 4b in Lent (17.30u – 19.00u).

Artikel in krant 'De Gelderlander' over deelname tv-show 'Uit Mijn Keuken', 19 augustus 2019
fried-rice

Menu do 11 maart

♥ Vegan “kip”-kerrie met cashews, ananas, gebakken rijst en gemengde groentes ♥

Deze week had ik opnieuw zin om een “zonnig” geel gerecht voor jullie op het menu te zetten. Met daarbij een kleine tropische tint (vanwege het druilerige grijze weer) door de ananas die in de “kip”-kerrie saus verwerk. Erbij krijg je gebakken rijst – een combi van witte basmatirijst en zilvervliesrijst – met cashewnoten, doperwtjes en wortel. Daarbij nog gemengde groentes: paprika, prei en broccoli. De “kip” stukjes zijn op basis van soja, maar geen tofu, ze zijn lekker stevig.

Niet pittig! Oh en wees niet bang: dit gerecht is niet pittig!
Geen koriander? Ik garneer de “kip”-kerrie met verse koriander, als je géén koriander wilt kan je dat aangeven bij ‘extra notities’ op het bestelformulier.

Dieetinformatie: 100% vegan (dus ook lactosevrij), bevat gluten, bevat noten, bevat soja, bevat kokos.
Optie glutenvrij: de kerriesaus bevat bloem om te binden, maar als je graag een glutenvrije* maaltijd wilt, kan dat ook. Geef dat dan aan bij ‘extra notities’ op het bestelformulier.

* Mijn keuken is niet 100% sporenvrij van gluten.

Bestel hier!

praktische info

Reserveren/bestellen?

Je kunt per editie bestellen, vanaf een week van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox zodra de inschrijving open is.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19 

1. Je betaalt in principe direct met iDeal bij het bestellen, tenzij dat je echt niet lukt. Klik in dat geval “betaling ter plekke”. Ik stuur je dan een mail met mijn rekeningnummer.
2. De maaltijden zijn verpakt in composteerbare maaltijdboxen.
3. De maaltijd is koud als je hem ophaalt, je kunt hem thuis opwarmen.
4. Je hebt veel ruimte om te wachten met 1,5m afstand.
5. Ik geef de maaltijdboxen aan zonder dat onze handen elkaar raken.

mangotaart_rondje

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.