afhaalmaaltijden

Vegan afhaalmaaltijden in Nijmegen & Lent

Afhaalmaaltijden in Nijmegen & Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Twee keer per week op dinsdag- en vrijdagavond serveert Lovingly Wholesome jou graag iets lekkers én verantwoords!

Op deze avonden kook ik (h)eerlijk en veganistisch, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier. Op dinsdags een volledige maaltijd, op vrijdags soep & taart.

Geplande data: vrijdag 15 januari, dinsdag 19 januari, dinsdag 26 januari, vrijdag 29 januari, vrijdag 5 februari, dinsdag 9 februari. Abonneer je op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het moment dat de inschrijving daarvoor geopend wordt.

Je kunt op dinsdags afhalen aan de Duitslandstraat 4b in Lent (17.30u – 19.00u).

NIEUWE AFHAALLOCATIE IN NIJMEGEN!
Op vrijdags kun je eventueel óók afhalen in Nijmegen: op het Honigcomplex bij brouwerij Nevel (17.00u – 19.00u).

Artikel in krant 'De Gelderlander' over deelname tv-show 'Uit Mijn Keuken', 19 augustus 2019
wortelsoep

Menu

♥ vr 15 jan: Soep & Taart ♥

Je kan voor deze vrijdag kiezen uit 2 soepen in een portie van 400ml (een éénpersoons soepkom) én 3 soorten taartjes.  Alle soepen zijn geschikt om in te vriezen, evenals alledrie de taartjes. Alles is in de koelkast sowieso t/m zondag houdbaar en lekker, maar breng het dan wel even over in je eigen plastic bakjes of glazen potten.

NB: er zijn ook elke week Pay It Forward soepjes beschikbaar (gratis, voor wie het niet kan betalen maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd). Deze kun je niet via de website bestellen maar wel bij mij per e-mail. Doe dat gerust! Ik houd het verder anoniem.

soepjes:
~ romige vegan Spinaziesoep met tuinerwtjes, dragon en rozemarijn ~ € 3,85 per portie.
(sojavrij, kokosvrij, notenvrij, glutenvrij*)

~ vegan Sinaasappel-wortel soep met haverroom en verse peterselie ~ € 3,85 per portie.
(sojavrij, kokosvrij, notenvrij, glutenvrij*)

taartjes:
~ vegan glutenvrije Mangotaart met raw bodem van vijg, abrikoos en cashew ~ €4,25 per punt.
(sojavrij, laag in geraffineerde suikers, bevat kokos, bevat noten, glutenvrij*)

~ vegan Brownies met speltbloem, courgette (zeker lekker!), vegan melkchocolade en een beetje pindakaas (ook echt verrassend!) ~ €4,00 per stukje.
(sojavrij, kokosvrij, bevat pinda, bevat ahornsiroop, niet glutenvrij/wel speltbloem)

~ vegan klassieke Appeltaart ~ €4,00 per punt.
(bevat soja, kokosvrij, notenvrij, bevat gluten)

* mijn keuken is niet 100% sporenvrij

Bestel hier!

praktische info

Reserveren/bestellen?

Je kunt per editie bestellen, vanaf een week van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox zodra de inschrijving open is.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19 

1. Je betaalt in principe direct met iDeal bij het bestellen, tenzij dat je echt niet lukt. Klik in dat geval “betaling ter plekke”. Ik stuur je dan een mail met mijn rekeningnummer.
2. De maaltijden zijn verpakt in composteerbare maaltijdboxen.
3. De maaltijd is koud als je hem ophaalt, je kunt hem thuis opwarmen.
4. Je hebt veel ruimte om te wachten met 1,5m afstand.
5. Ik geef de maaltijdboxen aan zonder dat onze handen elkaar raken.

mangotaart_rondje

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.