afhaalmaaltijden

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

Afhaalmaaltijden in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Één keer per week (meestal op dinsdagavond maar soms ook op vrijdag- of zaterdagavond) neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

>> je kunt de maaltijd afhalen tussen 17.30u en 19.00u aan de Duitslandstraat 4b in Lent <<

Geplande data: dinsdag 27 oktober en vrijdag 30 oktober (latere data volgen). Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Artikel in krant 'De Gelderlander' over deelname tv-show 'Uit Mijn Keuken', 19 augustus 2019
goulash-rondje

Menu’s 27 en 30 okt

♥ di 27 okt: Vegan Goulash met Dumplings ♥

Ik maak deze week voor jullie een vegan goulash van rode paprika, winterwortel, cannellinibonen en kievitsbonen in een smaakrijke tomatensaus met verse peterselie, spinazie en rucola.

Daarbij komen bijzondere bovenop de goulash gestoomde “dumpling” balletjes, op smaak gebracht met een beetje mosterd en peterselie. Als je liever glutenvrij eet kun je quinoa bestellen ipv de balletjes.

Dieetinfo:
– vegan (dus ook lactosevrij)
– sojavrij en notenvrij
– de standaardversie bevat tarwe/gluten. Glutenvrije optie beschikbaar, vraag dat dan aan via ‘extra notities’ op het bestelformulier. NB: de keuken is niet 100% sporenvrij.

Bestel hier!

♥ vr 30 okt: Soep en Taart ♥

Je kan voor deze vrijdag kiezen uit 2 soepen in een portie van 400ml (een grote éénpersoons soepkom). Ook geschikt om in te vriezen en je kan het sowieso t/m zondag bewaren. Dat laatste geldt ook voor de taart. Alles verpakt in composteerbare afgesloten bakjes/doosjes.

– pompoen-pinda-kokos soep (ook bekend van het kerstmenu) à €4,50
(vegan, glutenvrij, sojavrij, bevat pinda, bevat kokos)

– romige vegan tomatensoep met deels verse tomaten en boterbonen à € 4,00
(vegan, glutenvrij, bevat sojasaus, notenvrij)

– punt vegan appeltaart à € 3,50
(vegan, bevat gluten, bevat suiker, notenvrij)

KLIK OP DE BESTELBUTTON HIERBOVEN OM TE BESTELLEN!

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 8,50 regulier tarief (€ 7,00 voor minima)
  • kids (halve portie): € 4,25 regulier tarief (€ 3,50 voor minima)
  • groot: € 12,75 regulier tarief (€ 10,50 voor minima)

NB: tijdelijk +€0,50 voor composteerbare maaltijdbox waarin de maaltijden ivm corona voorzorgsmaatregelen worden verpakt. Dit zit al in de webshop verwerkt.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per keer bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19 

1. Je betaalt in principe direct met iDeal bij het bestellen, tenzij dat je echt niet lukt. Klik in dat geval “betaling ter plekke”. Ik stuur je dan een mail met mijn rekeningnummer.
2. De maaltijden zijn verpakt in composteerbare maaltijdboxen.
3. De maaltijd is koud als je hem ophaalt, je kunt hem thuis opwarmen.
4. Gasten kunnen één voor één bij de openslaande deuren hun bestelde maaltijd(en) in ontvangst nemen. Graag buiten wachten en 1,5m afstand van elkaar houden. Ik geef de maaltijdboxen aan zonder dat onze handen elkaar raken.
5. Als je klachten hebt (al is het een snotneus of een lichte kuch of niezen), vraag dan iemand anders om je bestelling op te halen.
6. Niemand in de buurt? Stuur mij dan een bericht, waarschijnlijk kan ik regelen dat het bij je wordt bezorgd.

huiskamer2hoog

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.