afhaalmaaltijden

Vegalicious maaltijden in Nijmegen-Lent

Afhaalmaaltijden in Nijmegen-Lent

Te weinig tijd om een gezonde maaltijd te koken? Of niet zo’n enthousiaste kok, maar wel een liefhebber van biologisch en vegalicious eten?

Tadaa! Één keer per week (meestal op dinsdagavond maar soms ook op vrijdag- of zaterdagavond) neemt Lovingly Wholesome jou graag de avondmaaltijd uit handen.

Op deze avonden kook ik een heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier.

>> je kunt de maaltijd afhalen tussen 17.30u en 19.00u <<

Geplande data: vrijdag 2 oktober, dinsdag 6 oktober en vrijdag 9 oktober  (latere data volgen). Als je je abonneert op mijn nieuwsbrief, ontvang je updates over wijzigingen in data en nieuwe menu’s direct in je inbox. 

Artikel in krant 'De Gelderlander' over deelname tv-show 'Uit Mijn Keuken', 19 augustus 2019
pinda_pompoen_stoof

Menu vrijdag 2 okt

♥ Herfstige Pompoen-stoof met pinda en kikkererwten ♥

De inschrijving voor deze maaltijd wordt geopend op maandagochtend 28 september. Abonneer je op mijn nieuwsbrief om direct een mail te ontvangen als de inschrijving voor de volgende maaltijd is geopend.

Vanwege altijd groot succes dit jaar voor het 4e najaar op rij (jawel jawel, dit is al de vierde oktober op rij met Lovingly Wholesome maaltijden…) mijn bijzondere pompoenstoof.

Een lekker verwarmend en rijk gekruid gerecht met o.a. huisgemaakte currypasta, kokosmelk, knolselderij, prei, palmkool, kikkererwten en pinda. En natuurlijk pompoen 😉

Verrassend en héél smaakrijk! Als bijgerecht biologische zachte ronde zilvervliesrijst.

Bestel hier!

Dieetinformatie:

– vegan (dus ook lactosevrij)
– sojavrij
– het menu bevat geen gluten. NB: mijn keuken is niet 100% sporenvrij.

vegalicious

Je kunt mijn vegalicious hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes:

  • normaal: € 8,50 regulier tarief (€ 7,00 voor minima)
  • kids (halve portie): € 4,25 regulier tarief (€ 3,50 voor minima)
  • groot: € 12,75 regulier tarief (€ 10,50 voor minima)

NB: tijdelijk +€0,50 voor composteerbare maaltijdbox waarin de maaltijden ivm corona voorzorgsmaatregelen worden verpakt. Dit zit al in de webshop verwerkt.

Reserveren/bestellen?

Je kunt per keer bestellen, vanaf een paar dagen van tevoren. Vragen in de tussentijd? Mail me. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch de nieuwe menu’s in je mailbox.

Pay It Forward!

Vanaf februari 2019 is het ook mogelijk om een extra maaltijd aan te kopen en deze te doneren aan iemand die financieel krap zit maar wel behoefte heeft aan een gezonde maaltijd. Vrijgevigheid aan een totale onbekende dus. Ook het verschil tussen het normale tarief en het minima tarief wordt opgevangen uit deze “donatie pot”.

Ga om zo’n portie te doneren naar ‘Pay It Forward’ in de winkel. Hier lees je ook meer over het concept. 

Zo’n gratis portie of minima-tarief claimen kan bij de betreffende editie. Als ze op zijn, staan ze op uitverkocht. Dit doe ik op goed vertrouwen. Ik ga er vanuit dat iemand die wel gewoon kan betalen, dat ook zal doen. Leuk als jullie met mij het experiment aan gaan! 

huiskamer2hoog

nooit meer een afhaalmaaltijd missen?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief!

Ongeveer een week voorafgaand aan een maaltijd ontvang je een e-mail met het gerecht van die editie en een herinnering om te reserveren/bestellen. | Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en begrijp je dat je je op elk gewenst moment weer kan afmelden.